top of page

Vi tilbyr


One size does not fit all. Vi har derfor laget noen løsninger, som du kan lese om her. For å oppnå ønsket mål vil vi lage og skreddersy en løsning som er best for den vi møter. Vit derfor at vi er gode på kreative og ubyråkratiske fremgangsmåter. 

Ettervern for NAV eller Barneverntjenesten

Vi har erfarne medarbeidere med fagkompetanse som kan utføre oppdrag som botrening, arbeidstrening eller søke arbeid. I dag er dette et tilbud som kan gjennomføres lokalt i Follo-regionen. Vi har selvfølgelig taushetsplikt og vi har innhentet politiattest for å utføre oppgaver for og med barn/unge. 

Selvstendighet- og arbeidstrening

Flere av de vi møter passer ikke inn i skolesystemet slik det er skissert i dag. For disse ser vi at å møte trygge voksne er et av suksesskriteriene for å lage en ny start. I våre lokaler på treningssenteret Puls Langhus (rett ved Langhus togstasjon) kan vi flette sammen fysisk trening, sosial trening og arbeidstrening. Vi har også dialog med lokale bedrifter som kan og vil legge til rette for å ta i mot unge voksne.

Det unike med oss er at vi er en del av en ekstraordinært raus gjeng som jobber i Puls. Dette er et annerledes treningssenter med stor takhøyde og en varme som strekker seg utenfor kommunens grenser. Sammen med alle de engasjerte menneskene med ulike interesser og styrker skaper vi den levende og gode møteplassen vi ser at er verdifull for mange - særlig i alder 13 til 99 år. Sosial trening for mange vil her bli en naturlig del av hverdagen.  

bottom of page