Vi tilbyr

One size does not fit all. Vi har laget noen løsninger, som du kan lese om her. For å oppnå ønsket mål vil vi lage og skreddersy en løsning som er best for den vi møter. Vit derfor at vi er gode på kreative og ubyråkratisk fremgang! 

Ettervern for NAV eller Barneverntjenesten

Vår leder er en erfaren barnevernpedagog og har kompetanse på å utføre oppdrag som botrening, arbeidstrening eller søke arbeid. I dag er dette et tilbud som kan gjennomføres lokalt i Follo-regionen. Vi har selvfølgelig taushetsplikt og innhentet politiattest for å utføre oppgaver for og med barn/unge. 

Selvstendighet- og arbeidstrening

Flere av de vi møter passer ikke inn i skolesystemet slik det er skissert i dag, for disse ser vi at møte med trygge voksne er en suksesskriterie for å lage en ny start. I våre lokaler: treningssenter Puls Langhus (rett ved Langhus togstasjon) kan vi flette sammen fysisk trening, sosial trening og arbeidstrening. Vi har også dialog med lokale bedrifter som kan og vil legge til rette for å ta i mot unge voksne.

Det unike med oss er at vi er en del av en ekstraordinært raus gjeng som jobber i Puls Gruppen. Dette er et annerledes treningssenter med stor takhøyde og en varme som strekker seg utenfor kommunens grenser. Sammen med alle de engasjerte menneskene med ulike interesser og styrker skaper vi den levende og gode møteplassen vi ser at er verdifull for mange - særlig i alder 13 til 99 år.