Utstyr til utlån!

BUA er en ideell organisasjon som tilbyr gratis utlån av fritidsutstyr. I samarbeid med BUA kommer PULS Follo til å ha containere stående ved sitt treningssenter på Langhus, hvor det vil bli oppbevart utsyr til utlån. Helt nye elsykler vil bli tilgjengelige for utlån hos oss; som et ledd i Sykle til jobben aksjonen.

Slik låner du elsykkel

Lån elsykkel gratis! Sykkelen hentes og leveres på PULS Langhus, Parkveien 1, 1405 Langhus.

Vil du på sykkeltur, men gruer deg til oppoverbakkene? Har du lurt på å kjøpe deg elsykkel, men kunne tenke deg å prøve først? BUA og Puls samfunn tilbyr 8 flunkende nye elsykler som du kan låne helt gratis!

 

Slik gjør du det:

1. Reserver sykkelen på nett: https://www.bua.io/bua-langhus/utstyr

2. Vent på hentemelding

3. Hent sykkelen på Puls Langhus

 

Betingelser:

- Pass godt på sykkelen. Sykkelen må låses innendørs når den ikke er i bruk

- Maks lånetid er 3 dager

- Hvis alle syklene er utlånt, blir du satt på venteliste og får beskjed når det er din tur

- Sykkelen må hentes samme dag eller dagen etter at du mottar hentemeldingen

- Du må være minst 18 år og registrert låner ved Nordre Follo bibliotek for å reservere og låne sykkel. Du kan registrere deg på nett https://oppegard.bib.no/cgi-bin/m2?mode=ln-kanskjenylaaner

(Det er fint om du rekker å lade batteriet før du leverer sykkelen tilbake. Selv om du lader hjemme, vil jo sykkelen uansett ikke ha fullt batteri når du har syklet den tilbake)

 

Bestill og hent på Puls Langhus

- Åpningstider: Mandag - Torsdag kl 16-19

- Fredag kl. 13-15

- Lørdag kl. 11-15

- Adresse: Puls Samfunn, Parkveien 1, 1405 Langhus

 

BUA + Puls Samfunn = gratis utlån av elsykler

BUA og Puls Samfunn deler et felles mål om å bidra til inkludering, aktivitet og bedre miljø.  Elsykkelutlånet som et resultat av at BUA og Puls Samfunn har slått kreftene sammen, og lanserer tilbudet i forbindelse med oppstart av årets Sykle til jobben-aksjon.

Les mer om BUA her: www.kolbenbibliotek.no/BUA

Barn - Unge - Aktivitet

Hva er BUA?

BUA jobber for å gjøre det enklere for alle å komme ut i fysisk aktivitet. De er spesielt opptatt av at barn og unge skal få mulighet til å prøve forskjellige sport- og fritidsaktiviteter. Kjøp av fritidsutstyr kan ofte bli dyrt; gjennom BUA kan man teste ulike aktiviteter som f.eks. sykling eller skigåing uten å være avhengig av å kjøpe utstyr selv. BUA har to baser i Nordre Follo: Kolben bibliotek på Kolbotn og Nordre Follo bibliotek avdeling Ski.

 

Les mer om BUA her: https://www.bua.io

Kolbotn: https://www.oppegard.folkebibl.no/bua/

Ski: https://www.bua.io/utlansordninger/bua-ski