top of page

PULS SAMFUNN

Hva er Puls Samfunn?

Puls Samfunn er et sosialt entreprenørskap som jobber med å skape et sterkere lokalsamfunn og vi holder til i Nordre Follo kommune. Vår visjon er å være en sterk bidragsyter til god folkehelse, økt livskvalitet og et raust samhold. Vårt første hovedprosjekt «UT Å GÅ» var et initiativ som tilrettela gåturer for mennesker som finner det vanskelig å komme seg ut i aktivitet.

Puls Samfunn ser at utenforskap blant unge fortsetter å være et stadig økende problem og at ulike kommunale tiltak alene ikke ser ut til å strekke til. Vi mener at her må vi tenke nytt og samle ulike lokale ressurser fra forskjellige ledd. Vi jobber derfor aktivt med å skape en tettere dialog mellom kommunal sektor, næringsliv og frivillige krefter.

Vi tilbyr også ettervern som arbeidstrening og botrening i samarbeid med lokale og nasjonale NAV-kontorer og / eller barneverntjeneste.

 

Per Kristian Lundefaret
Grunnlegger av Puls Samfunn

Pekka, 44år, er fra Kolbotn. Han startet reisen til Puls da han kjøpte treningssenteret på Langhus tidlig på 2000 tallet. Han har knyttet mange sterke og lojale medarbeider til bedriften gjennom årene og i dag driftes PulsGruppen av et lag på 6 supermennesker. De gir enormt mye av seg og Puls er noe mer enn bare et treningssenter. Det er også en møteplass. Pekka vil lage en møteplass som er inkluderende og raus. Lang historie kort - Pekka vil lage noe mer. Og i covidpåvirket tilstand kommer han på sitt neste prosjekt : Puls Samfunn.

Ved en tilfeldighet møtte Pekka Lone en gang i 2015. Siden har sten på sten blitt bygget og nå vil de sammen utvikle Puls Samfunn videre. 


 

Lone Stenseth
Leder i Puls Samfunn

Lone er 40 år ung og fra Langhus. Hun bor sammen med Lars, og de deler et hus på Vinterbro med 4 sine (dine og mine) barn: 13, 15,15 og 17 år. Lone er utdannet barnevernpedagog fra Høgskolen i Lillehammer. Hun snublet borti Pekka en tilfeldig dag som gruppetimeinstruktør på 20ende året. Både som pedagog og personlig trener ligger det et iboende ønske om å hjelpe andre og bidra til at de får til det de kanskje syns er vanskelig på egen hånd. I tillegg til at trening og gruppetrening er en favoritthobby bruker Lone fritiden sin helst ute og oppsøker fjelltopper på ski eller i fjellsko. 

 

315104428_690830105589263_4493068492014124621_n.jpg
bottom of page