PULS SAMFUNN

Hva er Puls Samfunn?

Puls Samfunn er et sosialt entreprenørskap som jobber med å skape et sterkere lokalsamfunn innenfor Nordre Follo kommune. Vår visjon er å være en sterk bidragsyter til god folkehelse, økt livskvalitet og et raust samhold. Vårt første hovedprosjekt «UT Å GÅ» var et initiativ som tilrettela gåturer for mennesker som finner det vanskelig eller ensomt å komme seg ut i friluft og aktivitet.

UNG300-prosjektet er i gang med både en sterk podcast og et utgangspunkt for å knytte til seg ressurser i lokale bedrifter og følge opp enkelt individer som har falt utenfor. 

Vi tilbyr også ettervern som arbeidstrening og botrening i samarbeid med lokale og nasjonale NAV kontorer og / eller barneverntjeneste. Ler mer om hva vi tilbyr. 


 

Per Kristian Lundefaret
Grunnlegger av Puls Samfunn

Pekka, 44år, er fra Kolbotn. Han startet reisen til Puls da han kjøpte treningssenteret på Langhus tidlig på 2000 tallet. Han har knyttet mange sterke og lojale medarbeider til bedriften gjennom årene og i dag driftes PulsGruppen av et lag på 6 supermennesker. De gir enormt mye av seg og Puls er noe mer enn bare et treningssenter. Det er også en møteplass. Pekka vil lage en møteplass som er inkluderende og raus. Lang historie kort - Pekka vil lage noe mer. Og i covidpåvirket tilstand kommer han på sitt neste prosjekt : Puls Samfunn.

Ved en tilfeldighet møtte Pekka Lone en gang i 2015. Siden har sten på sten blitt bygget og nå vil de sammen utvikle Puls Samfunn videre. 


 

Lone Stenseth
Leder i Puls Samfunn

Lone er 40 år ung og fra Langhus. Hun bor sammen med Lars, og de deler et hus på Vinterbro med 4 sine (dine og mine) barn: 13, 15,15 og 17 år. Lone er utdannet barnevernpedagog fra Høgskolen i Lillehammer. Hun snublet borti Pekka en tilfeldig dag som gruppetimeinstruktør på 20ende året. Både som pedagog og personlig trener ligger et iboende ønske om å hjelpe andre og bidra til at noen får til det de kanskje syns er vanskelig på egenhånd. I tillegg til at trening og gruppetrening er en favoritthobby bruker Lone fritiden helst på ute og oppsøker fjelltopper på ski eller i fjellsko. 

 

315104428_690830105589263_4493068492014124621_n.jpg