top of page
Puls Samfunn_BAW_10.jpg

PEKKA OG VINNI LANSERER
PULS SAMFUNN!

17.09.20 KL 17-19

Informasjon

Dato: 17. september, kl 17.00 til 19.00
Plasser: Kun 200 plasser!
Pris: Gratis
Lokasjon: Kolben Kulturhus (Strandliveien 1, 1410 Kolbotn).

Om Arrangementet (OBS: Arrangementet er fullbooket)
Lanseringen vil også Livestreames fra nettsiden, helt gratis!

Pekka og Vinni lanserer Puls Samfunn, et nytt sosialt entreprenørskap i Nordre Follo, som skal jobbe for å ta vare på og aktivisere innbyggerne i kommunen - spesielt de som trenger litt ekstra støtte og omsorg.

Til lanseringen så har initiativtaker Pekka Lundefaret fått med seg roeren Olaf Tufte, som i et inspirerende foredrag skal fortelle om den korte veien mellom OL og skråplanet. En vei det var langt fra sikkert at han selv skulle finne frem riktig.

Jeanette Flagstad skal fortelle sin sterke Kolbotn-historie om å være pårørende når noen faller utenfor samfunnet.

NRK-legenden Hans-Wilhelm Steinfeld skal med sin enorme fortellerkraft berike oss med et foredrag om sunne og usunne samfunn, han graver dypt i sin lange erfaring som utenrikskorrespondent i Russland og på Balkan - og vi garanterer noen russiske sitater.

Steinfeld skal også intervjue tidligere ordfører og nåværende styreleder i Oppegård Næringsforum, Thomas Sjøvold, om utfordringer og muligheter i Nordre Follo.

Kristoffer Myrvang, som var deltaker i Pekka Lundefaret Rallyfadder-prosjekt, skal holde et viktig innlegg om viktigheten av å få en fadder - og hva det har betydd i hans liv. Kristoffer - fra Nordre Follo - var betraktet som en «problemungdom.» Med fadder-hjelp har han fullført utdannelse, og driver nå sitt eget firma - og bidrar inn i et samfunn han lett kunne falt utenfor. Nå skal han selv bli fadder.

Så til kveldens høydepunkt: Puls Samfunn-teamet presenteres!

Pekka, godt hjulpet av sin gode venn Øyvind «Vinni» Sauvik, skal som konferansierer ledsage deg gjennom kvelden som blir åpnet av ordfører Hanne Opdan. Og til slutt skal det avdukes en helt spesiell rallybil. Hint: #følelses_lada

Follo-historie skal skrives - denne kvelden vil du IKKE gå glipp av!

Afterparty: O´Learys 19-21 (OBS: Afterparty på 0´Learys er fullbooket!)

Etter endt arrangement i Kolben inviterer vi alle som ønsker til et afterparty på O´Learys Kolbotn. Her varter vi opp med quiz, hygge og gratis mat til alle deltakere. Det er kun 60 plasser tilgjengelig så vi anbefaler alle å booke så tidlig som mulig. 


* Hvis du har mottatt plass på Afterparty vil du få en bekreftelse på mail. Vi setter deg deretter opp på en gjesteliste. Du trenger kun å møte opp på O´Learys Kolbotn og oppgi ditt navn.
 

bottom of page