top of page

VÅRE ILDSJELER

Puls Samfunn_BAW_17.jpg

TANJA BERG GUNDERSEN

Turvenn

Tanja trives godt på tur i skog og mark. Hun er glad i godt selskap og gode samtaler, og tar gjerne med seg kongepuddelen sin, Selma, ut på en gåtur med deg. Tanja har bodd på Greverud og Sofiemyr i til sammen 25 år, og jobber til daglig som personlig trener på Puls Trollåsen og Puls Greverud.

Puls Samfunn_BAW_23.jpg

KRISTIAN JERNBERG

Turvenn

Kristian jobber til daglig med å skape kontakt og den gode samtalen med aktive mennesker på Puls Follo. Han har over flere år jobbet som personlig trener, fysioterapeut og gruppetimeinnstruktør, i tillegg til å jobbe med unge håndballspillere i Kolbotn. Det å flytte denne samtalen ut på tur i skogen legger til rette for å få flotte samtaler i rolige omgivelser. Kristian er en turvenn som ser deg og lytter, en turvenn hvor latteren sitter løst,  eller bare en å gå på tur med.

Puls Samfunn_BAW_27.jpg

HARALD NILSEN

Turvenn

Harald tilbringer mest mulig tid ute i naturen, med en eller flere bikkjer. Det å oppleve den flotte naturen sammen med både 2 og 4 beinte var hans medisin under tøffe perioder. Så enkelt og så virkningsfullt. Harald ønsker å kunne dele av sine egne erfaringer og ta med andre, slik at de får oppleve de små og store gledene sammen med «den gode samtalen». Harald gleder seg til mange fine turer sammen med dere.

bottom of page