UT Å GÅ

Hva er UT Å GÅ?

UT Å GÅ har sesong pause akkurat nå. Men her kan du lese litt om hva vi gjorde:

 

Har du et behov for å komme deg ut i friluft og holde kroppen i aktivitet, men finner det vanskelig, usikkert eller ensomt å gå ute alene? Puls Samfunn mener at det er en folkerett at alle skal kunne holde seg i fysisk aktivitet og føle på et sosialt samhold. Effekten av en enkel gåtur og en hyggelig samtale kan ha en betydelig påvirkning på både den fysiske og psykiske helsen. Vi forstår at det ikke alltid er like lett for alle å gjøre dette på egen hånd! Vi i har derfor startet initiativet "UT Å GÅ".

Gratis tjeneste

UT Å GÅ er en gratis tjeneste som tilbys til mennesker i Nordre Follo som opplever vanskeligheter med å komme seg ut i friluft,  eller som har et ekstra behov for sosialisering. Sammen hjelper vi deg å komme i kontakt med en av våre turglade ildsjeler som ønsker å ta deg med ut på en trygg og hyggelig gåtur.

Vi vil ha deg med på tur

Er du en person som liker å gå tur og ønsker å hjelpe andre med å få den samme gleden? Puls Samfunn er bygd opp av mennesker som ønsker å bidra med å utgjøre en forskjell i lokalsamfunnet. For at vi skal kunne hjelpe flest mulig, er vi avhengig av flere ildsjeler til å bli med på laget. Ønsker du å gå tur med noen som har ekstra nytte av litt fysisk aktivitet og en hyggelig samtale? Meld din interesse ved å fylle ut kontaktskjemaet under, vi tar kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale om hvordan vi sammen kan utgjøre denne forskjellen.